ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Дана політика конфіденційності розроблена у відповідності до Закону України «Про захист персональних даних» та Порядку користування послугами інтернет-магазину і визначає правила отримання, зберігання, обробки та використання персональних, отриманих від будь-якої особи, яка відвідує сайт Born2be.com.ua.

Born2be.com.ua відповідально ставиться до дотримання права кожного відвідувача нашого веб-сайту на конфіденційність персональних даних і вживає заходи із захисту будь-якої інформації, яку Ви надаєте нам.

  1. Інтернет-магазин збирає виключно ті дані, які надаються клієнтом під час користування сайтом, а також дані, які надаються клієнтом під час здійснення купівлі товару.
  2. Обсяг даних, що отримуються інтернет-магазином впливають виключно з дій особи, яка користується сайтом.
  3. Персональні дані збираються виключно зі згоди особи, яка користується послугами інтернет-магазину у відповідності і порядку, визначеному Порядком користування послугами інтернет-магазину.
  4. Інтернет-магазин не отримує автоматично жодних даних, за винятком даних „cookies” – дані, які зберігаються на комп’ютері користувача та містять певну інформацію пов'язану з користуванням сайтом інтернет магазину.
  5. Дані „cookies”, що використовуються, можуть мати сесійний і постійний характер. Дані „cookies”, що мають сесійний характер залишаються на пристрої користувача до виходу з системи з веб-сайту або відключення програмного забезпечення (веб-браузеру). Дані „cookies”, що мають постійний характер залишаються на пристрої протягом часу, зазначеного в параметрах "сookies", або поки вони не будуть видалені вручну користувачем. Дані "сookies" використовуються партнерами оператора сайту, зокрема користувачами сайту, підлягають їх власній політиці конфіденційності.
  6. Інтернет-магазин використовує дані "сookies" в наступних цілях, але не виключно:
    1. підтримка сесії користувача сайту (після реєстрації), завдяки якій користувач не мусить на кожній підсторінці сайту повторно вводити ім'я користувача і пароль;
    2. пристосування вмісту інтернет-сторінок сайту до преференції користувача та оптимізації користування сайтом; зокрема ці файли дозволяють розпізнати пристрій користувача сайту і відповідно відображати сайт, пристосовуючи його до індивідуальних потреб;
    3. створення статистики, яка допомагає зрозуміти, як користувачі сайту користуються інтернет-сторінками, що дозволяє покращувати їх структуру і вміст;
    4. персоналізації маркетингу.
  7. Детальна інформація про можливості та способи використання "сookies" міститься в інформації про програмне забезпечення, що використовується користувачем. Обмеження використання "сookies" можуть вплинути на деякі функції доступні на веб-сайті.
  8. Крім даних "сookies" інтернет-магазин може також збирати дані, які звичайно збирають адміністратори інтернет-систем. Така інформація може містити адреси IP комп'ютера, на який завантажувалася сторінка, номер URL сторінки, час завантаження сторінки, вид браузера, а також інша подібна інформація. Ці дані архівуються і використовуються з метою статистичного аналізу і оцінки глобального руху користувачів сайту. Ці дані не будуть пов'язуватися з наданими Вами персональними даними.
Доступ та контроль персональних даних, їх зміна.
  1. Користувач можете переглядати і редагувати свої дані, в будь-який момент, в межах сайту, після входу з використанням електронної адреси та пароля.
  2. Користувач також має право вимагати інформацію про зміст даних, які зберігаються, а також право вимагати зміни, блокування або усунення даних, а також право спростовувати помилки, доповнення або актуалізацію даних. Клієнт також має можливість внесення заперечення проти використання його персональних даних в маркетингових цілях.
Захист персональних даних.
  1. Інтернет-магазин докладає всіх можливих зусиль, щоб захистити Ваші дані і охороняти їх від дій третіх осіб.
  2. Інтернет-магазин не несе відповідальності у випадку, якщо доступ до персональних даних Клієнта було отримано третіми особами з вини клієнта, зокрема, але не виключно Клієнтом умисне чи з необережності було розголошено засоби доступу до сайту, як то ім’я користувача, пароль тощо, що в подальшому спричинило можливість доступу до профіля користувача третіми особами.
  1. Клієнт у будь-який момент має можливість зв’язатися безпосередньо з інтернет- магазином шляхом направлення електронного повідомлення за реквізитами, вказаними на сайті інтернет-магазину.
  2. Інтернет-магазин вправі необмежений час зберігати листування з Клієнтом з метою статистичного обліку та з метою вжиття у найкоротші строки необхідних заходів реагування для вирішення питань, визначених в скаргах та у повідомленнях Клієнтів, та прийняття відповідних адміністративних рішень.
  3. З метою вирішення питань, вказаних в зверненні Клієнта-інтернет магазин вправі повторно отримувати від Клієнта його персональні дані, як то прізвище, ім’я, по батькові, адресу електронної пошти а також інші дані, які необхідні для вирішення конкретного питання.
  1. Дана Політика конфіденційності має відношення тільки до сайту інтернет-магазину Born2be.com.ua та не поширюється на будь-які інші ресурси, які можуть використовуватися користувачем.
  2. Адміністратор залишає за собою право в будь-який час вносити зміни до цієї Політики конфіденційності.
  3. Зміни, про які йдеться в п. 6.2. даної Політики конфіденційності вносяться шляхом публікації актуальної версії Політики конфіденційності на сайті інтернет-магазину Born2be.com.ua, яка вступає в силу з моменту її офіційного розміщення на сайті Born2be.com.ua.
  4. Клієнт зобов’язується самостійно відстежувати будь-які зміни в Політиці конфіденційності інтернет-магазину, у зв’язку з чим будь-які ризик, які можуть виникнути у зв’язку з використанням сайту інтернет-магазину покладаються виключно на Клієнта.
  5. У разі виникнення протиріч між даною Політикою конфіденційності та Порядком користування послугами інтернет-магазину, переважну силу і підлягають застосуванню в першу чергу мають положення Порядку.
  6. Дана політика конфіденційності діє з моменту її опублікування на сайті інтернет- магазину.